CAHAYA CINTAKU..... ANAKKU

By: noorss noors

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Dec-2010 08:17 Email | Share | | Bookmark
Lama nyer tak kesini

 
 
 
View all 9 photos...
Lama tak ke blog ni. aku sebenar nya lupa password..tu yang tak update sampai ke ari ni..

Cari punya cari.. dan cuba banyak kali baru dapat.

pic ke Langkawi nak tempek kat sini...

Kami tinggal 5 hari di TM Resot yang terletak di pantai Chenang. Fist time sewa disini
Apartment ada 2 bilik , hall dan kitchen yang besar. Cantik dari TM Resort yang pernah kami sewa.
Tm Resort ni berdekat tepi pantai dan jati tempat bot bot yang nak pergi ke pulau pulau seperti Dayang Bunting, dan pulau yang berdekatan.












Sunday, 25-Jul-2010 12:11 Email | Share | | Bookmark
Mood memasak..

 
 
 
View all 7 photos...
Aku memang menjak kebelakang ni jarang sekali memasak... kalau memasak pon ala kadar je... bukan apa aku tak ada masa. tapi hari sabtu tu tak ada apa apa aktiviti.. sebenarnye ada tapi cencell disaat akhir... jadi aku tiba tiba rasa nak memasak pulak aku dan masak apa aja yang ada kat dalam peti ais tu..
kalau hari kerja aku tak masak langsung tak berasap dapur aku hehehheeh..
sebab aku dan anak anak telah makan di rumah mak sebelum balik rumah ... eee
untung nyer aku kan.....rumah dekat dengan rumah mak...




ikan bawal masak kicap



sambal sotong


kerabu tomato....



pulut kuning- b/fast pagi


minum petang... lama tak buat karipap...


Monday, 19-Jul-2010 14:04 Email | Share | | Bookmark
AROBIKTON.

 
 
 
View all 7 photos...
salam pada sahabat yang sudi singgah kat sini... lama aku tak update ..sebenarnya aku tak ada mood dari bulan lepas... bukan apa ni disebab ada beberapa sebab yang menganggu emosi aku....
hari minggu 18 July aku dan kawan kawan dari AIA fitness memasuki pertandingan arobikton peringkat negeri 9... ni adalah fist time aku masuk... walaupon tidak menang tapi aku gembira kerana semangat berpasukan kami mampu menamatkan persembahan kami selama 2 jam tanpa henti.....
aku rasa satu kepuasan dan gembira sekali.




















Thursday, 24-Jun-2010 12:34 Email | Share | | Bookmark
bercuti di Port Dickson

 
 
 
View all 7 photos...
lLama benor tak n3,, sebab sibok bebenor teman. maklum lee cuti sekolah ari tu.. sekarang ni anak dah balik asrama tinggal laa si kembar dengan abang nyer..
ini masa cuti hari tu pergi bercuti selama 3 hari di Tm resort di PD.. layan lee















Saturday, 5-Jun-2010 05:53 Email | Share | | Bookmark
Cuti sekolah bermula..

 
 
cuti sekolah bermula dari 04 hinggan 20/06/10.. anak anak ku telah selamat sampai rumah walaupon lewat malam tadi disebabkan kesesakan jalan raya...
Jadi riuh rendah lah rumahku dengan suara anak anak yang gurau senda kerana mereka jarang dapat bersama terutama anak yang belajar kat Terangganu tu,, sebab cuti tak sama dengan cuti sekolah,, ini disebabkan dia sedang menjalani latihan industri selama 3 bulan di seremban..

Disabab anak ku sampai lewat aku pon masak lewat untuk mereka... boleh makan panas panas....



Ikan tengiri masak kicap berempah



Goreng peria bertelur





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net